Hoşgeldiniz!

Anne, bebek ve çocuk gelişimi hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerini görmek için hemen katıl. Binlerce annenin paylaştığı bilgileri kaçırma.

Hemen Aramıza Katıl!

Eşimin bana davranışları normal mi?

snsoekkxks

New member
Nikah kıyılmadan önce aşırı iyi ilişkimiz vardı bana tapıyordu resmen çok koştu peşimden nikah kıyılmadan 1 ay önce aldattı bi kızla. Baya aramız bozuldu ben sövdüm bağırdım çağırdım 1 ay muhattap olmadım kendisi beni sakinleştirmeye çalışıyordu. Neyse böyle böyle bir şekilde düzeltmek için adım attık. Nikah kıyıldı. Bir insan nikahın aynı günü değişir mi? Bu değişti. Aynı gün davranışları o kadar değişti ki. Artık kavga ettiğimizde oturup halletmek yerine yanaşmıyor bile. Aradan 2 ay geçti. Ben buna hamile olduğumu söyledim. Büyük bi sevinçle yani. Kalkıp bir şey demedi sevinir gibi yaptı karşıma geçti telefonla oynadı.

Sonra biz aynı evde bi kaç gün konuşmadık. Ben çocuk için muayeneye gittim. “Kalkıp 6 tane doktora 4mını açıyorsun, zaten hamile misin değil misin belli değil” dedi. Ben de şok oldum bağırdım yüzükleri attım. Ve kendisine onu boşayacağımı söyledim. Sonra her tartışmamızda “sen evine dönsene, bavulunu topla yolcusun, seninle konuşmak istemiyorum” tarzında konuştu. Ben de dedim ki “bu evi benim ailem tuttu eşyaları benim ailem aldı rahatsızsan kapı orada ama bu kapıdan çıktığın anda çocuğu bir daha göremiceksin haberin olsun” dedim. Ben böyle deyince bi afalladı çünkü benden böyle bir şey beklemiyordu.

Baktım ertesi gün hediye falan almış özür diledi benden. Ben çok yüz vermedim. Sonra işe giderken (pideci fırını aşçısı) takım elbise falan giymeye başladı. Erken çıkmaya geç gelmeye başladı. Çok değil ama yarım saat, bir saat geç geldiği zamanlar oldu. Sizce neden böyle davranıyor?

Geri